Online webwinkel met piano's & vleugels

Clavis is een van de grotere pianobedrijven in ons land, met showrooms in Amsterdam, Delft en Nieuwegein. De nieuwe website heeft een uitstraling gekregen die past bij het bedrijf. Bovendien is de website technisch helemaal 'state-of-the-art'. We hebben de nieuwe website gekoppeld aan het bestaande administratiesysteem van Clavis, zodat efficiënt kan worden gewerkt. Daarnaast past de website zichzelf aan binnen de afmeting van het venster (responsive web design) en is de website goed indexeerbaar door zoekmachines.

Clavis piano's webwinkel ontwikkeling

Design op maat

Clavis had als uitgangspunt een klassieke, overzichtelijke en strakke webwinkel te laten ontwerpen. De producten moeten de ruimte krijgen om zich mooi te kunnen presenteren, de ruimte moet er zijn om veel productinformatie te tonen en eventuele bijlagen als brochures en handleidingen moeten ook makkelijk op de website te vinden zijn. Door een design op maat zijn deze vragen omgezet naar werkelijkheid en is Clavis een belangrijke speler geworden binnen de instrumentenbranche in ons land.


Alles in het eigen CMS

We website van Clavis is ons eigen CMS gebouwd. We hebben hiervoor gekozen, zodat we niet voor verrassingen komen te staan en alles op maat gemaakt kon worden. Zo is de koppeling met het bestaande administratiesysteem realiseerbaar geworden en kunnen de medewerkers van Clavis zelf eenvoudig producten, productbeschrijvingen en afbeeldingen toevoegen. Hierdoor blijft het content beheer bij Clavis zelf en dat is wat zij als erg prettig ervaren.


Pianospecialisten

Na de enthousiaste reacties van zowel Clavis als collega’s van Clavis, is een samenwerking in het leven geroepen onder de naam ‘pianospecialisten’. Een samenwerkingsverband dat bestaat uit de bedrijven:

  • P. Steenhuis in Groningen
  • Schumer in Hengelo in Arnhem
  • Piano’s Vleugels Eindhoven in Eindhoven
  • Van Kerkwijk Piano’s in Amstelveen
  • Clavis Piano’s in Amsterdam, Delft en Nieuwegein

Pianospecialisten website


“De unieke samenwerking tussen vakbekwame pianobedrijven biedt geweldige voordelen”, aldus de collega’s. Zo kan de garantie, het stemmen en het onderhoud van uw piano of vleugel bij verhuizing worden overgenomen door een van de Pianospecialisten, zodat u altijd weet dat uw instrument door de juiste vakmensen behandeld wordt. Daarnaast kan ieder probleem samen opgelost worden, ieder bedrijf heeft natuurlijk zijn expertise bij pianospecialisten.nl.

De occassions van Clavis verschijnen automatisch in de website van pianospecialisten, door een database koppeling die gemaakt is. Daarnaast kunnen alle bedrijven van Pianospecialisten zelf de producten invoeren, op dezelfde manier als dat bij Clavis werkt.

Ga terug